Indhold:

Stedet kommer til at indeholde en række små selvstændige enheder, der i det daglige arbejder uafhængigt af hinanden. 2 – 4 gange om året bliver enhederne bedt om at byde ind til støre fællesarrangementer, der både profilerer de enkelte enheder og stedet. Samtidigt giver de udadrettede begivenheder publikum mulighed for indsigt, fordybelse og nye kulturelle oplevelser. Her tænkes især på at byde ind på Frederiksberg Dage og Kulturnatten.

 

Kunstnere og Animatorer har bl.a. et håndværk til fælles. Det kan styrkes ved jævnligt at afholde Croquis og andre tegnesessions, som også kan være åbent for alle.

Animatorer og musikere har brug for lydstudier til færdiggørelse af produktionen af deres værker.

Musikerne vil kunne spille til ferniseringer.

 

Der lægges op til, at andre samarbejder og nye projekter kan opstå på tværs af kunstarterne.

Hvert atelier er både forpligtet til og ansvarlig for at formidle viden om kunst videre til et bredere publikum. Det kan være i form af kurser på atelieret, regelmæssige artist talk eller anden udadrettet virksomhed.

 

På sigt er det også ambitionen at skabe en række åbne værksteder med fokus på nye/anderledes produktionsmetoder. Specialister hentes ind til at give grundkurser i teknikken på det gældende værksted. Værkstederne kan kun benyttes på egen hånd, hvis man har taget et grundkursus i pågældende teknik.

 

Vis din støtte til projektet ved at like siden på facebook her

© Nynne Savery